mizcawaii: cantik itu indah

ana here

hi ! nama aku rosliana rusli tapi orang panggil aku cik na , ana , @ ros hahaha banyak sangat nama samaran aku kan. I <3 MY BELOG .. yeayy !!! aku suka membaca , menulis , berbelog & etc *______^"

KliK - KliK

SauDara-SaudaRi

Top 10 Members

01 July 2011

letih

assalamualaikum......
Lama aku xda entry nak post coz aku busy kerja lah ....... ermmmm mat pun dah kuyu2 macam mata punyu hehhe sebab kerja malam duiiii,ngantokkkkkkkkkkk !  !  ! !  !
Dah sebulan aku kerja malam , letih mata tu yes...... tapi badan xpon coz kerja pun ringan saja ,cuma mata ni ha kita kena tahan dari lelap huhuhu but nver mine lah kan janji kita happy !!!!!!
aku enjoy skg dengan kerja aku but sometimes adalah hal yang x masuk otak hahhh mula lah ngacok heee cakap sembarang saja.......
Lau aku kurang tidur maybe mcm ni lah kot mata aku jadinya hahaha.....tuanya tengok mata cam gni alamak huhuhu x bule jadi tau......ni kena ubat sebelum melarat ni huhuhu......mak tulunkkkkkkkk . . .. hehhehe
xpa2 mesti ada petua2 yang bole buat mata x jadi macam ni kan.......nak kena cari ni , biar i x nampak macam mata ats ni arghhhhhhhh........xpa2 kena relax n cooL .....yoooooo

No comments:

There was an error in this gadget
Come Come N See. .. .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa Berlalu