mizcawaii: cantik itu indah

ana here

hi ! nama aku rosliana rusli tapi orang panggil aku cik na , ana , @ ros hahaha banyak sangat nama samaran aku kan. I <3 MY BELOG .. yeayy !!! aku suka membaca , menulis , berbelog & etc *______^"

KliK - KliK

SauDara-SaudaRi

Top 10 Members

07 June 2011

TeruJa waaa ! !

Bismillahi Rahmani rahim

 Assalamualaikum ... Ermmm aku teruja sangat hari ni coz aku baru saja dapat kerja,padahal dah sebulan aku lamar heeee hahaha......macam melamar orang pulak ahhaha..... 
duhhh aku xsabar nak start ni ...... 

ermmm 2 kerja dalam sehari wow 24jam geng , Ni betul2 mau cepat kaya hahha xdalah aku saja nak kerja sakan masa muda ni.... Kalau bukan masa muda ni bila lagi kan , Kalau dah tua nnt baru sibuk nak cari kerja sapa nak terima orang yang dah berumur kan ..... Betul Kan????
So masa sekarang nilah Untuk kita cari duit untuk masa depan dan x habiskan masa Remaja ni dengan benda x berfaedah huhuhu .... Lagipun Aku rasa puas dah nikmati usia remajaku yang sia2 sebelum ni , aku sekarang nak jadi kebanggaan orang tuaku & dan membantu mereka.......
Aku ni mmg patut pun kerja keras mcm ni coz aku ada ramai adik yang masih bersekolah , ermmm sapala tau lepas ni aku pun nak sambung study kan so masalah kewangan xlah susah sangat dah..
Orang tua pun mesti bangga dengan anak yang x sia2kan waktu remaja dengan buat benda x berfaedah right??? huhuhu.....
 
Di samping itu aku nak belajar untuk menjadi wanita dambaan syurga , Tapi cabaran tu memanglah sangat besar ..... Kenapa tidak , Syaitan Sentiasa berada di samping kita untuk menyesatkan anak adam kan,itulah janji syaitan dengan allah dulu....Betapa sombongnya ia kan.....
Semoga Lepas ni aku menimbangkan Kehidupan dunia n akhiratku, insya allah aku xkan lupa untuk mencari bekalan akhirat ku...... Subahanallah maha suci allah .....

Apapun aku sangat2 Excited Ni nak cari duit untuk family ku dan for my future....


No comments:

There was an error in this gadget
Come Come N See. .. .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa Berlalu