mizcawaii: cantik itu indah

ana here

hi ! nama aku rosliana rusli tapi orang panggil aku cik na , ana , @ ros hahaha banyak sangat nama samaran aku kan. I <3 MY BELOG .. yeayy !!! aku suka membaca , menulis , berbelog & etc *______^"

KliK - KliK

SauDara-SaudaRi

Top 10 Members

09 June 2011

Hari Kedua Kerja Shif Malam

Alhamdulillah hari ni dah 2 hari aku kerja shif malam .....
Perasaan Ku okay sedjak wa , Cuma tulah hari ke2 ni mcm aku ngantok sangat bha ..... Mataku ni kan macam di sapu2 saja spaya tetutup , tapi ku tahan2 sebelum sampai rumah .... takut saja aku tetidur di bas hehhe ermm kena2 angin lagi mataku ni tambahlah berat ku rasa ......
Hari kedua aku bekerja , kawan sekerja ku tidur jak sampai pagi bangun pun sekejap baru begayut dah tu tidur balik duiii mau di tegur kakak , Dah try c bangun x bangun2 ermmmm .....
sabo jerlah .....
Sepanjang malam tu lah aku bejaga sambil2 itu aku baca novel , tambah2 barang yang dah kurang , kalauu aku dah boring sangat sekali sakala aku tengok luar .... Bila aku  tengok cam teimagine benda pelik2 lak ermmm menakutkan diri aku sendiri tau he he he ..... 
banyak sangat Customer semalam , nasib dah dekat2 pagi baru mataku meragam mahu telelap pulak .... syukur sangat ,hahh apalagi dah mata nak lelap aku lelapkanlah 10,20 minit ......
Orang tua cakap , kalau mata berat sangat rehatkan 10,20 minit lepas tu legalah jnj ada rehat jap.Biasanya aku wat petua tu okay je berhasil tapi semalam xberjaya la he he he maybe sebab aku memang dah ngantok tahap gaban dah kot .... kan kan kan he he he
But it's ok im enjoy wid my job .... 
hopefully everything is find ....
ta ta ... 
-Cantik Dalam ,Comel Di Luar & Ceria -

No comments:

There was an error in this gadget
Come Come N See. .. .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa Berlalu