mizcawaii: cantik itu indah

ana here

hi ! nama aku rosliana rusli tapi orang panggil aku cik na , ana , @ ros hahaha banyak sangat nama samaran aku kan. I <3 MY BELOG .. yeayy !!! aku suka membaca , menulis , berbelog & etc *______^"

KliK - KliK

SauDara-SaudaRi

Top 10 Members

24 May 2011

JIKA DIA MENJADI MILIK KU

assalamualaikum.....

Ermmm 'Jika Dia Menjadi MilikKu'  ..... Wowww Serius ayat gitu hehhe,oleh kerana aku nak join kontes ni NAmpakNya Rahsia tentang aku Pernah Admire KAt some1 Tebongkarlah Sudah hahha..... eee maluNya..

But It's Ok , aku nak memeriahkan lagi Kontes Ni (= so Aku share2 lah Angan2 aku dulu
 'Jika Dia Menjadi Milikku'  .......

Cerita ni Masa Aku Form 4 okay , Dah Lama berlalu.......
Tanpa Membuang Masa lagi aku nak Mulakan Crt aku da ni ....Let's gooo BaBayyy......hehhehe


Seawal  6 pagi aku dah Pergi Skolah , Agak2 pukul 6.30 aku dah sampai kat sekolah dah.......aku Suka sastera , ermmm sastera ni syokkkk gila aku suka sangat sebab bejiwang2 sikit N Sopan Santun Jer bila kita becakap uhhhh Lelaki pun bule cair babe Kalau Aku Cakap hehehhe TApi Tula,aku takut Nak Terus terang Dengan Orang yang Aku Admire Ni Coz Takut Dia MELELEH hahhahah.....

Oh Iya,jangan salah Faham tau Aku Admire ni Bukan Budak Sekelas AKu Or Mana2 kelas Tau Hehehhe...Tapi aku admire KAt Kondukter Bas hahha....Gilakkkk Kan hahha.... Cuba Korang BAyangKan Cam Ner LAh Aku ni leh admire kat budak tu,Konducter Bas lagi tu huhuh....cuba Tanya aku kenapa ????
Korang Xtau ,hahha..... aku lagi xtau hahhaha.....

okaylah Cam Ni Cerita Nya , 1st aku tengok budak ni di Town ... aku tengok dia Punyalah kiut , putih , kurus , tinggi pulak tu ..... uhhhh Terhenti seketika aku tengok dia wowww sooo sweet,Kalau aku dapat ni kan best  hehhee tula ayat aku first tengok dia ..... MACAM DALAM DRAMA LA PULAK hahhaa.......

2nd aku tengok dia dalam bas collect duit penumpang (kami kat sabah ni kalau naik bas ada konduk yang kutip duit & menetapkan bayaran ke satu2 destinasi), situ Baru aku tahu Dia rupanya konducte bas....ermmmm  1st hampa jugak tau kerja Nya mcm tu tapi aku xkesah aku dah suka kat dia (so sweet) hehhehe..... Hari demi aku selalu jer nak tengok muka dia , xtengok sehari e,e,e, xtenang tau hehehe...lucu jugak aku ingat masa tu.....

Oh ya, Ada 1 masa tu aku betul2 rasa mcm dalam filem pulak hahhaa.....KAlau aku ingat aku gelak mau tecabut isi2 perut ooooo  hahhahahha..... aku gelak sebab aku ada bagi budak tu daun yang tetulis kat atas nya kata2 romantik , aku pun tak ingat dah apa ayat tu tapi memang romantik gilaaa.... Daun tu aku suruh seorang budak bagi kat dia & aku lari sembunyi sambil tengok2 dia baca ayat atas daun tu,aku hampa lah time tu coz lepas dia baca dia buang gitu saja huuhuhuhu sedihhh la sangat time tu ......huhuhu

Aku pernah gak angan2 'Jika Dia Menjadi Milikku' indahnya ........ dahlah comel,putih,tinggi,kurus2 lak.....
kalau dia romantik lagi , selalu bagi hadiah , caring ,beriman ,selalu bawa jalan wowwww confirm xnak  cari yang lain sudah bha....hehhehhe.....ermmm aku terus berharap dan terus dengan berserta doa berharap nak dia jadi milikku ...doaku supaya jika dia ada yang punya agar allah bagi petunjuk......


seminggu Berlalu , aku tengok dia dengan budak sekolah lain huhhhhhuhuhu hancur berkecai harapan aku......Rupanya dia dah ada yang punya,start Hari tu aku dah x ganggu dia lagi ....huhuhuhu.......aku Teruskan kehidupan tanpa admire kat dia lagi & sekarang aku dah Jumpa orang yang admire kat aku jugak....BestNya ! ! !

Alhamdulillah Habis dah Corat Coret Aku
"Jika Dia Menjadi Milikku"

sekarang masa nak tag adibah mazlan dan Abe Long Mohamad

Kawan ana Pulak http://jelitaayu.blogspot.com & http://Boondengzpunya.blogspot.com

6 comments:

padle said...

gud luck!

Mohd Nor Quiyyum said...

haha... btul la org kate cinta itu buta :D

aNa said...

hahha betul tu betullll ngeee``` Luculah ingat balik quiyyum....
padle : hehhe ok...

Mr. Uzair said...

datang baca cerita awak :D

baca saya punya jugak :)
http://uzairkate.blogspot.com/2011/05/jika-dia-milik-ku.html

♥ adibah mazlan ♥ said...

SAYA SEDANG BUAT PENELITIAN TENTANG KONTEZ AWAK PADA PUKUL 3:00AM 1JUNE2011
SEMOGA BERJAYA

aNa said...

thanks kak adibah....

There was an error in this gadget
Come Come N See. .. .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa Berlalu